Organisation

Support 4 Hope

Leksand Superstars har gemensamt med det helägda bolaget S95 Leksand AB inlett ett samarbete med Barncancerfonden och startat en kampanj vid namn Support 4 Hope. Samarbetet är ett led i Leksand Superstars strategi att stärka klubbens sociala engagemang och bidra till en bättre värld, gärna en blåvit värld.

– Om vårt stöd och engagemang kan bidra till att vi kan rädda en framtida hockeyspelare eller supporter så blir våra drömmar besannade. Och vi kan leva med glädjen och stoltheten över vetskapen om att vi format en bättre värld för våra barn, för vår återväxt och framtid, förklarar Leksand Superstars ordförande Torbjörn Olsson.

"Vi har alla möjligheter i världen att göra skillnad"
Leksand Superstars har sedan grundandet arbetat aktivt för en positv supporterkultur, mot hat och istället för att skapa glädje samt gärna även bidra till samhällsnyttiga insatser. Genom det här initiativet tar Leksand Superstars supportandet ett steg längre, och kampen på läktaren förenas med kampen för barnens rätt att få vara friska, för folkhälsan och för ett friskare samhälle.
– Vi vill vara med och bidra i kampen om att utrota barncancer. Vi känner att vi som supporterklubb har alla möjligheter i världen att göra skillnad. Vi har engagerade medlemmar och intressenter och ett starkt och välkänt varumärke. Vi har ett väl uppbyggt kontaktnät och bra informationskanaler som gör att vi kan nå ut till en bred allmänhet med vårt budskap, säger Torbjörn Olsson och fortsätter:
– Jag tror mycket på att förena vår verksamhet med samhällsnyttan. Inte minst genom att med vårt passionerade arbete för ishockeyn och Leksands IF i synnerhet, samtidigt kunna ge ett ekonomiskt stöd till forskningen.

Privatpersoner såväl som företag kan vara med  
Support 4 Hope är en kampanj som vänder sig till såväl företag som privatpersoner och som har initierats av Leksand Superstars. Försäljningen genomförs av bolaget S95 Leksand AB och överskottet går till Leksand Superstars och Barncancerfonden.
– Vi ser detta som ett härligt initiativ och ser fram emot de insamlade medel som denna kampanj kan generera till oss i vår kamp mot barncancer, säger Katarina Gustafsson, kundansvarig föreningssamarbeten hos Barncancerfonden, och fortsätter:
– Att bli förknippade med den positiva supporterkulturen som Leksand Superstars står för känns rätt, då värdegrunden däri handlar mycket om glädje, engagemang och ett viljestyrka, något som även vi står samt verkar för.

Gå med och stöd kampen du också!

Vi hoppas att du och/eller ditt företag vill vara med oss på vår resa att förverkliga visionen om en stark blåvit läktarkultur och en bättre värld för våra barn!

Alla som är med och deltar i kampanjen kommer att presenteras här på sidan, såväl företag som privatpersoner. Om du vill söka mer information kring Barncancerfondens arbete kan du klicka här för Barncancerfondens egen hemsida

För frågor om kampanjen kontakta: 
Torbjörn Olsson
070-746 57 66
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">

VI ÄR MED OCH STÖTTAR:

Large: 

S4H Large testlogga 120pixS4H Large testlogga 120pixS4H Large testlogga 120pixS4H Large testlogga 120pixS4H Large testlogga 120pixS4H Large testlogga 120pix 

Small: 

Här kan ditt företagsnamn stå
Här kan ditt företagsnamn stå
Här kan ditt företagsnamn stå
Här kan ditt företagsnamn stå 

Support 4 Hope

FÖRETAGARE: 
KLICKA HÄR för att läsa mer om våra paket för dig som är företagare...

...eller KLICKA HÄR (pdf-dokument) för att ladda hem vår säljfolder direkt.

Bild 2

PRIVATPERSONER: 
KLICKA HÄR för att se våra Support 4 Hope-paket för privatpersoner, som vi erbjuder i vår shop (kommer att släppas inom kort). 

Bild 3
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206