Medlemskap

Medlemsvärvarkampanjen

Informationen här nedan avser fjolårssäsongens medlemsvärvarkampanj. Vi återkommer med ny information om årets medlemsvärvarkampanj senare. 

 

Du som är medlem i Leksand Superstars kan nu hjälpa oss att dubbla medlemsantalet. Om alla nuvarande medlemmar hjälper oss genom att värva en ny medlem skulle vi landa på ett medlemsantal på drygt 5000, vilket skulle betyda 2000 fler än vårat mål. Var med och bygg upp Leksand Superstars till Sveriges största supporterklubb!

Tanken med den här utformningen av kampanjen är att vi tillsammans kan dubbla medlemsantalet, genom att alla medlemmar värvar minst en medlem var. Så känner du en leksing som inte är medlem i Sveriges bästa supporterklubb är det hög tid att få in denne i gemenskapen.

Som tack för att ni deltar i kampanjen, och hjälper oss att växa får ni följande: 
- Gratis medlemskap i Leksand Superstars för säsongen 18/19.
- Du är med i utlottningen av ett säsongskort på norra stå för säsongen 18/19.

Desto större vi blir, desto starkare är vi. Hjälp oss att hjälpa Leksands IF!

Regler
- Du som värvar måste vara medlem i LSS 2017/2018.
- Den som blir värvad får inte ha varit medlem i LSS under säsongen 2016/2017.
- Kampanjen pågår fram till och med den sista grundseriematchen (onsdag, 7/3).
- Vid lika värvat antal avgör lotten vinnare av de tre priserna.

Hur gör jag?
Det är väldigt enkelt. Om personen du värvar betalar via internet eller Swish skall personen i fråga först skriva personnummer och namn i meddelanderutan och sedan även skicka ett kompletterande mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Mailet ska innehålla namn, fullständigt personnummer, adress, telefonnummer, eventuell e-mailadress och medlemsnumret och/eller namnet på dig som värvat denna person. Betalning (365 kr) sker till bankgironummer 5642-2520 eller via Swish till 123 123 72 13. Ett annat alternativ är givetvis att komma fram och betala på plats vid vår monter bakom norra ståplats i samband med hemmamatcher. 

Vill din värvning betala med ett inbetalningskort istället så kan vi skicka ut ett till dig, kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0247-644 80. Det är av absolut största vikt att du som värvar ser till att den värvade skriver "värvad av" och ditt medlemsnummer eller personnummer på inbetalningen.

 

  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Medlem
  2. Fanzine
Antal medlemmar: 2230

fanzine

  1. Resor
  2. TIFO

Resebanner 311x206