Medlemskap

Säsongskort

Erbjudandet för säsongskort på ståplats (samt aktiv sittplats) i Tegera Arena för säsongen 2018-19 är nu stängt. Du är för det första varmt välkommen att köpa lösbiljetter till hemmamatcherna i år - och sedan skaffa ett säsongskort för nästa säsong när dessa släpps! 

Observera att du måste vara medlem i Leksand Superstars för att ta del av våra säsongskortserbjudanden.

Du kan bli medlem genom att sätta in 365:- till bankgiro 5642-2520 eller via swish till nummer 123 123 72 13. Märk din betalning med ditt personnummer. Vill du betala med kort går det bra via den här länken.

Samtliga säsongskort säljs av Leksands IF. Dessa bokar du på klubbens hemsida.

Om du istället för ståplats är intresserad av aktiv sittplats, på sektion A1 och A13, har medlemmar i Superstars och Leksands IF 15% rabatt. Observera att du endast kan ta del av erbjudandet genom att kontakta Leksands IF på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En snittkostnad på 53 kronor per match är vad säsongskortet (för vuxen) kostar denna säsong. Ett minst sagt svårslaget pris för elitidrott i Sverige, eller vad säger ni? En snittkostnad på 53 kronor per match är vad säsongskortet (för vuxen) kostar denna säsong. Ett minst sagt svårslaget pris för elitidrott i Sverige, eller vad säger ni?
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Medlem
  2. Fanzine
Antal medlemmar: 2230

fanzine

  1. Resor
  2. TIFO

Resebanner 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.