Medlemskap

Bli medlem

Som medlem i Leksand Superstars är du en del av den sjätte utespelaren, och hjälper på så vis indirekt Leksands IF till framgångar. Läs mer här nedanför om vad ett medlemskap hos oss innebär. Och du, välkommen in i gemenskapen!

Vi ska bli 3000 medlemmar!
Nu går vi för att bli 3000 medlemmar! Vi är en av landets absolut största supporterklubbar, men vi vill hela tiden växa. Vi vill bli störst. Ett delmål på vägen dit är att ta oss förbi 3000-strecket, vilket vi med er hjälp kan göra den här säsongen. Sprid ordet och se till att alla leksingar i din närhet är medlem hos oss. 

Du blir medlem genom ett av följande alternativ:

1. Bli medlem genom att klicka på fliken "Bookning" och välj att köpa ditt medlemskap där. I vårt biljettbokningssystem kan ni fylla i era uppgifter samt genomföra en kortbetalning för medlemskapet. 


2. För över 365 kronor till bankgiro 5642-2520. Skriv namn och personnummer i överföringen och kom ihåg att maila dina personuppgifter till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (fullständig adress, namn och telefonnummer) så att vi vet var vi ska skicka medlemskortet.


3. Betala via Swish! För över 365 kronor till 123 123 72 13. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med dina uppgifter precis som under punkt 2 här ovan.


4. Besök vårt kontor på Sparbanksgatan 2 i Leksand och betala med kort, swish eller kontant (under kontorstider).

 

Läs mer om våra förmåner 
Som medlem i Leksand Superstars har du tillgång till en rad förmåner. Ett par exempel på vad du som medlem får är subventionerat pris på säsongskort samt lösbiljetter i Tegera Arena (ståplats) samt rabatterat pris på boende i Leksand. Läs mer under fliken "Förmåner" 

 

  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Medlem
  2. Fanzine
Antal medlemmar: 2230

fanzine

  1. Resor
  2. TIFO

Resebanner 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.