Nyheter

Styrelsen informerar

onsdag, 08 september 2021 10:58

Som ett led i att vara mer transparenta och öppna, samt hålla er medlemmar uppdaterade om vad som händer, så har vi i Leksand Superstars tänkt börja skriva uppdateringar då och då gällande vårt pågående styrelsearbete. Förhoppningsvis kan det även leda till bra input från er där ute, som hjälper till med att flytta föreningens positioner framåt!

Vi kommer inte kunna delge detaljerade diskussioner eller styrelseprotokoll, då vi stundtals avhandlar saker som av olika anledningar behöver hållas internt. Men vi tänker att vi i svepande drag kan ge en slags sammanfattning på olika punkter som varit på agendan på styrelsemöten och arbetsdagar. Mycket av vårt arbete sker ju bakom kulisserna och vi tänker att detta kan vara ett sätt att öka vår synlighet samt att ni medlemmar på ett bättre sätt ska se att det händer grejer – även när det inte märks.

Under måndag 6/9 hade vi ett konstituerande styrelsemöte. Dessa möten är till stor del formalia, då exempelvis våra två nya medlemmar (Emil Fridh och Jacob Aurell-Dahlberg) sätts in i hur arbetet fungerar, vi väljer kassör, sekreterare med mera. Men utöver detta hade vi även en genomgång av en punktlista gällande saker vi behöver avhandla under säsongen 21/22.

Detta innefattade bland annat:

• Rese- och eventplanering. Vi hade mötet dagen innan regeringen berättade om de planerade lättnaderna i restriktionerna gällande publiktak, så den här punkten kastades upp och ned för oss tämligen omgående… Det förelåg ju stor risk att även säsongen 21/22 kraftigt skulle påverkas av rådande pandemi och att arrangera resor till bortamatcher såg mycket mörkt ut exempelvis. Vi förde då en diskussion kring vad vi ändå kunde hitta på för att skapa roliga tillfällen för våra medlemmar. Nu har givetvis diskussionen skiftat till att ha fokus på att se vilka resor vi kan arrangera osv från 29 september.

• Öka medlemsvärdet. Vad kan vi som förening göra för att öka värdet och attraktionen kring att bli medlem i Leksand Superstars? Det är en ständig fråga för oss och något som givetvis är oerhört viktigt, kanske som allra viktigast kring det yngre ålderssegmentet, då vi precis som många andra har ett problem med en ”för hög” medelålder, om man får uttrycka sig lite slarvigt. Vi måste tänka på återväxten helt enkelt och hur vi attraherar unga personer.

• Ny webbplats. Nuvarande superstars.nu är föråldrad och även byggd med en annan grundtanke än hur organisationen fungerar idag. Därför finns det en plan gällande att skapa en ny webbplats där arbetet med det är påbörjat men i startgroparna.

Det där var ett axplock av vad vi diskuterade på det konstituerande mötet och fler möten är inplanerade inom en snar framtid, så att vi kommer ur startblocken snabbt, så att säga. Precis som alltid finns det mycket att göra och stora ambitioner och vi hoppas på att vi kan göra det så bra som möjligt.

Vi välkomnar alltid input och vi vet att det finns bra idéer där ute, så om du har tankar kring exempelvis event (stora som små), vad vi kan göra för att öka medlemsvärdet eller någonting helt annat – hör av dig! Vad tycker du att vi borde göra, vad vill du ser mer av osv osv. Skriv till oss på Facebook eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Tack på förhand!

Styrelsen för Leksand Superstars via ordförande Niklas Niva Sjökvist

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.