Nyheter

AVSLUTAD! Nu drar medlemsvärvarkampanjen igång igen!

tisdag, 19 november 2019 14:02

Kampanjen är nu avslutad

Vi säger grattis till Citty Müller som vann en äkta matchtröja och Jenny Högberg som vunnit ett säsongskort till norra stå till säsongen 20/21! 

 

Kampanjen går ut på att man får sin egen medlemsavgift betald för nästa säsong om man värvar endast EN ny medlem denna säsong. Kampanjen har varit en stor succé och därför har vi denna säsong valt att köra vidare på samma koncept.

Tanken med medlemsvärvarkampanjen är simpel: om alla värvar en enda ny medlem så blir vi dubbelt så många. Och vi är fullständigt övertygade om att alla där ute känner minst en leksing som inte är medlem ännu. Hjälp oss hjälpa Leksands IF och få samtidigt din medlemsavgift för nästa säsong gratis!

Den som värvar flest medlemmar får en äkta matchtröja från denna säsong! Vi lottar dessutom ut ett säsongskort till Norra stå till säsongen 2020-2021 bland samtliga som deltar! Det låter väl bra?

Regler
- Du som värvar måste vara medlem i LSS 2019/2020.
- Den som blir värvad får inte ha varit medlem i LSS under säsongen 2018/2019.
- Kampanjen pågår fram till och med den 16 februari 2020.
- Vid lika värvat antal avgör lotten vinnare av tröjan.

Hur gör jag?
Det är väldigt enkelt. Personen du värvar kan bli medlem direkt i vår medlemsapp och då registrerar och betalar ni den värvade HÄR! 
Vi behöver då ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med informationen om vem som värvat.

Om personen du värvar betalar via internet eller Swish skall personen i fråga först skriva personnummer och namn i meddelanderutan och sedan även skicka ett kompletterande mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mailet ska innehålla namn, fullständigt personnummer, adress, telefonnummer, eventuell e-mailadress och medlemsnumret och/eller namnet på dig som värvat denna person. Betalning (365 kr) sker till bankgironummer 5642-2520 eller via Swish till 123 123 72 13. Personen du värvar kan även bli medlem direkt i vår medlemsapp och då registrerar och betalar du HÄR!
Då behöver vi ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. där du eller den värvade uppger att denne blivit värvad. 

Den du värvar, och du, har även chansen att få stå i båset när LIF möter Brynäs borta den 7 mars! Här kan du läsa mer om den fantastiska möjligheten! 

 

 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.