Nyheter

Information kring lösbiljetter Brynäs 26/10

torsdag, 03 oktober 2019 12:30

KÖP BILJETT HÄR! 

 

Vi har noterat en viss frustration bland er biljettköpare över att de tog slut snabbt. Här förklarar vi läget och att det kan komma en andra chans. 

Då vi under onsdagen den 2/10 öppnade upp försäljningen av lösbiljetter till bortamatchen mot Brynäs den 26/10 kom biljetterna snabbt att  ta slut, vilket fått en del av er biljettköpare att reagera hur de kunde ta slut så snabbt.

Tyvärr är det en mindre procent av de biljetter vi har tilldelade som går ut som lösbiljetter. Vi försöker alltid hitta en så rättvis fördelning som möjligt av de biljetter som vi tilldelas då intresset oftast är stort och vi har ett flertal parametrar att ta hänsyn till. Vi har bussresor från ett antal olika undergrupperingar samt från Dalarna, och vår uppgift är att försöka tillgodose alla i så stor utsträckning som möjligt. För att få ekonomi på bussar mm så kanske det inte helt upplevs som rättvist alla gånger, men vi gör vårt bästa. Vi kan notera att trycket var väldigt högt i förhållande till det antal biljetter som gick ut denna gång och därför försvann de också väldigt fort.

Men till de flestas glädje kan vi redan nu meddela att det kommer att släppas fler, då vi kommer att få tillbaka från planerade resor bland annat.

Dessa släpps åter i systemet, och de som står på reservlistan kommer att få besked först och då är det först till kvarn som gäller.

När det blir kommer vi att meddela i våra olika kanaler någon dag innan.

Om det sedan är biljetter över efter att de som står på reservlistan nyttjat sin förtursrätt så kommer det att släppas till övriga intressenter.

 

KÖP BILJETT HÄR! 

 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.