Nyheter

Superhelgen 24-27 oktober 2019

lördag, 07 september 2019 11:05

För tredje året i rad kör vi vårt populära event Superhelgen! Den 24-27 oktober 2019 har vi återigen abonnerat hela Gyllene Hornet (First Hotel) i Tällberg och bjuder in leksingar till en galet rolig helg med fest, trevligt umgänge och en hel del hockey.

Vi har paketerat en maxad helg som verkligen gör skäl för uttrycket all inclusive. Vi smygstartar under torsdagen, med match hemma i Tegera mot Örebro och lite efterfest på hotellet. På fredagen umgås vi på hotellet hela dagen där vi får besök av både spelare och ledare för Leksand IF A-lag för diverse aktiviteter. Se hela programmet här till höger.  

Gävle + 100-årsfesten på lördagen  
På lördagen ordnar vi en storresa till Gävle med 500 pers, med både förfest på travet och sedan match mot Brynäs. Därefter drar vi tillbaka hem till Leksand för 100-årsfesten i Tegera, Vi ordnar med liveunderhållning, fest och aktiviteter, mat, transporter och boende, allt är packat och klart.

Det är bara att luta sig tillbaka och hänga med. Superhelgen 2019 gör sannerligen skäl för sitt namn och blir absolut något att minnas – du vill vara där!

Priser
Superhelgen gör som sagt skäl för sitt namn, definitivt när det gäller priset. Vi har paketerat det mesta och tillsammans med hotellet och våra övriga partners för eventet kan vi erbjuda riktiga superpriser, där du betalar för två nätter och vi dessutom bjuder på den tredje!

Medlem LSS vuxen: 2.650 kr (tor-sön)
Ej medlem LSS vuxen: 2.850 kr (tor-sön)
Barn 6-13 år: 1.299 kr (tor-sön)
Barn 0 - 5 år: 0 kr! (tor-sön)

Du kan boka för fler personer i samma bokning, både medlemmar och icke medlemmar. Samtliga personer i bokningen går då för medlemspriset, kravet är dock att minst en person per rum som du bokar är medlem. Uppge alltid medlemsnummer på de personer du bokar så att bokningen kan verifiera medlemskapet. På webben görs detta i meddelandefältet på samma sida där du fyller i din bokningsinformation samt betalningsalternativ. 

Angivna priser är all inclusive!
Följande omfattas dock inte av all inclusive:
- Matchbiljett till LIF-Örebro i Tegera på torsdagen ingår ej! (Köp här)
- Spabehandlingar mm – köpes till på plats - se aktuella behandlingar, träningspass och öppettider här.
- Drycker köpes på plats

I övrigt får du alltså:

* Boende tors-söndag och tillgång till hotellets alla faciliteter, underhållning och aktiviteter.

* Frukost fredag, lördag och söndag

* Brunch fredag

* Middag fredag

* Lunch lördag (på förfesten på gävletravet)

* Busstransfer t o r Gävle

* Matchbiljett Brynäs-LIF (Gavlerinken)

* Entrébiljett till 100-årsfesten i Tegera

* Busstransfer från Tegera till hotellet

Rum
Barn 0-5 år delar säng med vuxen.

Det finns 24 rum som har tre bäddar att tillgå, samt 10 rum där man kan ställa in en extrasäng. Vill ni bo tre personer i samma rum uppge då detta vid bokningen så styr hotellet er till lämpligt rum.
Om du av någon anledning behöver ha något husdjur med dig så erbjuder hotellet speciella djurrum, det finns fyra sådana rum att tillgå. Först till kvarn gäller. Prata med bokningen så hjälper de dig.

Så här bokar du
Bokningen till evenemanget öppnar måndag den 9/9 kl. 15.00. Nytt för i år är att du även kan göra din bokning på webben! För att ta del av medlemspriset använder du koden som skickas ut i medlemsappen. 

Telefon: Gyllene Hornet (First Hotel) Tällberg 0247-51200 Öppen 08-17 (alla dagar).
Webb: www.gyllenehornet.se

Uppge alltid vid bokning om du eller någon i ditt sällskap skall ha specialkost (allergier, vegetariskt alt. vegan)
På webben görs detta i meddelandefältet på samma sida där du fyller i din bokningsinformation samt betalningsalternativ.

Bra att veta:
* Vid tidig incheckning på torsdagen finns möjligheten till hjälpmed transfer t o r Tegera och matchen LIF-Örebro, meddela vid bokningen att du önskar få hjälp med transporten.

* Om du redan har köpt en biljett till 100-årsfesten, eller om du inte kan gå på denna tillställning har du möjlighet att boka bort den delen, och därmed tillgodose dig ett lägre pris motsvarande 320 kr (görs via telefon).

* Du har möjlighet att dela upp din betalning, gör upp med hotellet vid bokning (telefon)

* Hotellet erbjuder endast kort eller kontant betalning, allt som finns att köpas till kan sättas upp på rummet för att slutbetalas vid utcheckning.

* Inga kontanter kan tas ut på hotellet, ingen bankomat finns heller att tillgå i Tällberg, finns endast närmast i centrala Leksand eller Rättvik ca. 12 km från hotellet, så se till att ha kontanter med dig.

* Att ta dig till hotellet är enkelt med såväl bil som tåg. Parkeringar finns att tillgå för de som vill ta bilen till hotellet. I övrigt har Tällberg en egen tågstation och det går att ta sig dit med såväl SJ som Tåg i Bergslagen. I området finns även Taxi Sverige (0247-147 00).

* Vill du lämna hotellet finns givetvis massor av annat trevligt att göra i närområdet Leksand och Rättvik, bowling, bad och träning m. m. För mer information besök siljanturism.

Vi kan även erbjuda dig som företagare ett förmånligt deltagarpaket.

Vill du veta mer om vårt erbjudande vänligen kontakta:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

 

Redaktionen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

EVENTSUPPORTRAR: 

Stående

Logga Park

cropped Falu Automater 2 liten 1

GylleneHornet Logotyp Svart

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.