Nyheter

Storresa till Gävle 26/10!

torsdag, 05 september 2019 15:47

Frågorna är många och intresset är stort, hur blir det med resan till Gävle den 26/10? när släpper ni biljetterna? Här kommer lite svar och beskrivning av vad som gäller kring denna resa.

Vi kommer att ha 500 biljetter till matchen den 26/10 vilka samtliga placeras på motsvarande kortsida mot Brynäsklacken, på den övre sektionen. I vanliga fall är detta sittplatssektioner, men dessa kommer nu att betraktas som ståplats.

Förfesten i Gävle 
Från kl. 12.30 har vi ordnat med en förfest för ca 500 pers. för att på bästa sätt ladda upp inför match där vi abonnerat Gävletravets restaurang som ligger beläget endast ett par hundra meter från Gavlerinken. Där kommer vi bjuda på liveunderhållning med våra trubadurer Gene och Toni samt uppsnack och intervjuer med Tjomme och någon av tränarna. Här serveras mat i form av en buffé av fläskfilé och potatisgratäng, såser och sallad för 175 kr/person, alkoholfri måltidsdryck ingår. Här finns fulla rättigheter så du kan köpa dig valfri dryck. HÄR KÖPER DU BILJETTER TILL FÖRFESTEN! 

Matchen 
Efter uppladdnigen ca.14.30 blir det en marsch över till arenan och fylla läktarna vackert vita och blå. Där ska vi stötta laget på bästa sätt och se till att vi tar med oss tre poäng hem till Tegera och hundraårsfesten. Nedsläpp sker kl. 15.15.

100 års-festen i Leksand
Leksands IF arrangerar en stor fest hemma i Tegera arena för att fira de 100 år som föreningen berikat våra och tidigare generationers liv. Kan knappast bli ett bättre dygn, än att få gå på ett prestigefyllt Gävle-daladerby och sedan avsluta med att fira vår älskade förenings 100 år med en storslagen fest i en fylld Tegera. Biljetter till 100-årsfesten köper du på www.leksandsif.se.
Värt att tänka på är att du köper vanliga sittplatsbiljetter då bussarna troligtvis kommer ansluta tidigast mellan 20.30 – 21.00, vilket gör att parkettbiljetter med mat mm kan bli svårt att synka då servering och program i Tegera börjar kl. 20.00.

Superhelgen i Tällberg 
Just denna helg, den 24-27/10 har vi valt att också arrangera vår populära superhelg, som i år verkligen gör själ för namnet på flera sätt. Vi har abonnerat hotell Gyllene Hornet i Tällberg, där du till ett superbra pris får ett all inclusive-paket med boende, mat, underhållning, resa t o r Gävle, matchbiljett BIF-LIF samt 100-årsfesten i Tegera med tillhörande transfer mellan alla platser i ett och samma pris. Mer info om superhelgen kommer i separat nyhet.

Bussresor
LSS Dalarna:
Alla gäster som bokat sig för superhelgen kommer ha buss och matchbiljett i paketet.
Vi kommer även att ordna med separata bussar från dalarna där resa, matchbiljett och förfest ingår. Resan från Dalarna kommer att släppas till medlemmar den 26 september kl 18.00. Finns det platser kvar kommer den släppas till icke medlemmar den 11 oktober  kl 14.00. Boka din plast här! 

Mälarmasarna:
Med utgångspunkt från Eskilstuna kommer en buss att plocka leksingar på vägen för resa, matchbiljett och förfest. Boka din plats här! 

Östgötaleksingar:
Från Östergötland kommer en buss att plocka Leksingar i området där de paketaret resan med matchbiljett, förfest och 100-årsfest i Tegera samt övernattning på Leksand strand. Boka din plats här!

Biljettsläpp till resorna 
Biljetterna till Mälarmasarnas och Östgötaleksingarna kommer att släppas upp till försäljning på tisdag den 10/9 kl. 18.00. 

Biljetterna till bussresan från Dalarna Resan från Dalarna kommer att släppas till medlemmar den 26 september kl 18.00. Finns det platser kvar kommer den släppas till icke medlemmar den 30 september kl 18.00.

Lösbiljetter kommer också att finnas till försäljning, med möjlighet att välja till förfesten, dessa kommer att släppas den 2 oktober kl. 18.00 endast för medlemmar i appen. 

Vad gäller biljettsläpp till superhelgen kommer all info i separat nyhet.

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.