Nyheter

Premiärparty!

onsdag, 28 augusti 2019 14:42

Lördagen den 14/9 är det seriepremiär för Leksand i SHL hemma i Tegera Arena mot Malmö. Vi ordnar partyt inför matchen med grym uppladdning på torget i Leksand och gemensam marsch till arenan.

Händer på torget i Leksand
Vi har reserverat den norra delen av torget i centrum av Leksand där vi kommer samla en stor del Leksandssupportrar för att ladda upp inför matchen. Vi kommer bjuda på liveunderhållning med ett band samt en rad olika gästartister, såväl kändisar som doldisar, alla med den gemensamma nämnaren att de gjort låtar med koppling till Leksands IF. Vi kommer självklart även bjuda på intervjuer med olika profiler inom Leksands IF som lite uppsnack inför match. Det nya fina torget i Leksand kommer pulsera av liv och vackra vitblå färger.

Arrangemanget är öppet för alla, ingen åldersgräns och inga entréavgifter.

Vi samarbetar även med Wanpens Thai Food som angränsar till det aktuella området och som kommer att vara en del av detsamma, där du kommer erbjudas en fullskalig meny för mat och dryck.
Medlemserbjudande (mot uppvisande av värdekupong i din medlemsapp): Kyckling med röd curry och ris 95 kr - vegetariskt alternativ finns också. Det kommer även finnas ett premiärpartyerbjudande på dryck, en helt unik dryck som också det kommer ha premiärlansering.

Marschen till arenan
Vi räknar med att runda av arrangemanget vid torget strax efter kl. 14 och därefter gemensamt marschera till Tegera Arena och matchen mot Malmö där pucken släpps kl. 15.15. Marschen kommer att gå efter gatorna genom Leksand, runt gropen och upp till arenan, med sång och olika slags pyro. En häftig upplevelse i sig som du absolut ska ta chansen att vara med i.

Program
Vi kommer inte att lansera ett program med fasta hålltider. Området öppnar 11.00 och aktiviteterna på scen kommer att hålla på från 11.30 - 14.00. Klockan 14.00 samlas vi upp och marscgerar mot arenan för att vara där i god tid. 

Artister 
Hälsingefyr – bandet som gjort den mycket populära Leksandsdängan ”Nu blir det draag” kommer att underhålla oss under dagen som vårt husband.
Stiko Per Larsson - kommer framföra låten "Bröder".
Stiko & Moraeus - Stiko Per tillsammans med Johan och Kalle Moraeus framför den nyskrivna hyllningslåten till Tobias Forsberg "Solen i mitt liv". 
Max John Avalon - kommer att framföra hyllningslåten till Tobias Forsberg "19 andetag".  
Johan Fredriksson - kommer att framföra låten "Blåvitt blod".
Svenne Rubin - kommer att framföra Leksandslåten "Finns det nån som har Des Moroney i dublett". 

Intervjuer kommer att hållas med Roger Melin, Andreas Hedbom, Thomas Johansson och Claes Bergström!


Maxa upplevelsen för dagen, kom och var med på vårt premiärparty! Vi ses på torget i Leksand!

LSS samlingsplats Torget 14 9

EVENTSUPPORTRAR: 

wanpenlogo

Stående

bokstaven

Logga Park

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.