Nyheter

Kallelse till årsstämma 24/8 2019

lördag, 13 juli 2019 11:31

Årsstämma och 100-årsmatch!

Lördagen den 24/8-2019 klockan 13.00 håller Leksand Superstars årsstämma i konferenslokalen Sturstäv i Tegera Arena. Som medlem i Leksand Superstars kallas du härmed att delta i stämman.

Vi har i år valt att förlägga stämman i samband med att Leksands IF firar sitt 100-år med en jubileumsmatch i Tegera Arena med en massa olika Leksandsprofiler, såväl nya som gamla. Tegera Arena kommer att öppna upp portarna från kl. 13.00 där olika aktiviteter pågår fram till matchstart kl. 17.00. Leksand Superstars årsstämma är en del av detta arrangemang. Vi kör igång stämman kl. 13.00 så att alla efteråt kan delta i arenans aktiviteter för att sedan avnjuta matchen tillsammans med flera tusen Leksingar som köpt biljetter (i skrivande stund en bit över 5000 st).

Årsstämman är det viktigaste beslutande organet i hela föreningen, det är här klubbens framtid stakas ut och det är din rättighet som medlem att delta i besluten. Vi hoppas därför på ditt deltagande och att du vill känna dig delaktig i framtidens Leksand Superstars. Utöver de sedvanliga möteshandlingarna jobbar vi med att hitta gäster för intervjuer mm, så som representanter för Leksands IF. Vi återkommer med det så snart vi har klart med dessa.

Vi vill att ni föranmäler er medverkan på stämman så att vi vet hur många vi blir och då kan planera efter det med dukning och fika.

Du anmäler ditt deltagande här!

Anmälan är helt kostnadsfri.

Insläpp till konferenslokal Sturstäv sker via huvudentrén. Till övriga aktiviteter och matchen krävs giltig matchbiljett.

Förslag till styrelse
Valberedningens förslag till styrelse för det kommande verksamhetsåret presenteras för medlemmarna tidigast en vecka innan stämman på föreningens hemsida alternativt på stämman.

Ta del av årsredovisningen
Som medlem kan du ta del av föreningens årsredovisning tidigast en vecka innan årsstämman. Detta kan vara en bra förberedelse inför stämman, eller ett sätt för dig som inte kan delta på stämman att få ta del av hur det gångna året har varit. Årsredovisningen beskriver verksamheten under året väl i såväl text som i siffror. För att ta del av årsredovisningen skall du mailar oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och uppge ditt namn och medlemsnummer.

På stämman skall medlemskap kunna styrkas genom uppvisande av medlemskort för röstberättigande vid stämman, medlem under 15 år är ej röstberättigad. Vid frågor, kontakta Leksand Superstars på telefon 0247-644 80 eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Har du förslag på kandidater, eller en motion skall detta skriftligen vara valberedningen/styrelsen tillhanda senast tio dagar innan årsstämman.

Det som valberedningen eftersöker är drivna människor med ett stort LIF-hjärta, som har ett intresse för att sätta sig in i samt vilja vara med och utveckla vår läktarkultur samt verksamhet. Även entreprenörsanda är eftertraktat.

Har du förslag på någon som kan passa in i vår styrelse? Hör då av dig till valberedningens
sammankallande Carl Larsson på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Samtliga inlämnade handlingar skall utöver den beskrivande texten även innehålla ett yrkande från vederbörande samt en underskrift.

Handlingarna skickar du till:
Leksand Superstars
Sparbanksgatan 2
793 31 Leksand

Dagordning, stadgar med mera hittar du här nedan: 

Dagordning
Stadgar
Protokoll årsstämman 2018
Exempel på skrivning av motion

Varmt välkomna den 24/8 kl. 13.00!

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.