Nyheter

Gå inte över ån efter vatten!

tisdag, 09 juli 2019 16:22

 Leksand Superstars har skaffat nytt biljettbokningssystem. Skillnaden mot det förra är stor och kommer märkas tydligt när du använder det. 
- Vi bestämde oss inför den gångna säsongen för att byta ut biljettbokningssystemet då det helt enkelt inte fungerat tillfredställande. Vi har haft en tröghet såväl funktionalitet som arbetsmässigt med det tidigare systemet under ett flertal år och nu kände vi att det fick vara nog. Det har helt enkelt inte känts modernt. Ett system ska bidra till att förenkla tillvaron, det ska vara smidigt, effektivt och gärna ha en smakfull design för både köpare som oss som administratör av systemet, säger klubbchef Torbjörn Olsson.

Logiskt och Hedemorabaserat
Sökande efter något nytt system behövde inte bli speciellt långvarigt eller svårt då en av våra företagssupportrar, Paloma, vilka vi under många år haft samarbete med utvecklat ett bokningssystem. Paloma är ett expansivt företag med bas i Hedemora i Dalarna som skördat stora framgångar med sina egenutvecklade verktyg och tjänster inom digital marknadsföring och försäljning. Ni som besökt arenan återkommande har säkert inte missat att Paloma marknadsförts flitigt på mediekuben som en av Leksand Superstars samarbetspartners.
- Ordspråket ”du behöver inte gå över ån efter vatten” har sällan varit mer passande i vår verksamhet i detta fallet. Vi har som sagt haft ett fruktsamt samarbete med Paloma under ett flertal år nu där vi främst nyttjat deras verktyg ”Postman” för att skicka ut nyhetsbrev till våra medlemmar och intressenter, men vi har även genomfört en och annan undersökning genom deras enkätverktyg ”Kurios”, säger Torbjörn och fortsätter.
- Nu fördjupar vi vårt samarbete ytterligare och kommer i och med det att även börja nyttja deras alldeles ypperliga bokningssystem ”Magnet”. Det uppfyller det mesta av våra krav och önskemål och vi känner oss helt tillfreds med detta system och vet att det kommer att fungera bra både för oss som administratörer men framför allt för våra biljettköpare. att det sedan också är ett lokalt företag som vi kan samarbeta med för dessa viktiga tjänster gör det hela ännu roligare.

En stor skillnad mot tidigare 
Som köpare vet vi att du kommer att uppleva en enorm skillnad mot tidigare, på alla sätt. Det är mer inbjudande och smakfullt i sin design, det är logiskt, smidigt och framför allt funktionellt. Det kommer inte att ge dig som köpare några tråkiga extra service- och bokningsavgifter och du kommer att kunna betal via Swish.

Är du eller din arbetsgivare i behov av funktionella, bra och prisvärda system för evenemangbokning och biljettförsäljning, skicka nyhetsbrev eller göra enkäter för kund/marknadsundersökningar kan vi starkt rekommendera Paloma, ett tryggt och seriöst företag med mycket bra bemötande och support.

Här finns mer information om biljett och bokningssystemet Magnet:
https://www.magnetevents.se/

Här finns mer information om nyhetsbrevssystemet Postman:
https://www.paloma.se/

Här finns mer information om enkätsystemet Kurios:
https://appmarket.telia.se/molntjanster/kurios-by-paloma/

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.