Nyheter

Häng på Superstars och stötta Tobias Forsberg!

tisdag, 25 juni 2019 12:26

 

Lördagen den 17 augusti kl. 15.00 arrangeras en hockeymatch i Mora och Jalas Arena till förmån för Tobias Forsberg, mellan Leksand och Mora (oldtimers).

Det blir ett fantastiskt tillfälle att se gamla legendarer och idoler som Tomas Jonsson, Sigge Svensson, Per-Erik Eklund, Gabbe Karlsson, Jens Bergenström, Joonas Rönnberg m fl. möta ett Mora med spelare som Mikael Simons, Marko Tuokko, Mats Lusth m fl. Båda lagen kommer förstärkts av NHL- och Nashvilleproffsen Filip Forsberg (LIF) och Mattias Ekholm (Mora), allt till stöd för Tobias Forsberg, då samtliga intäkter oavkortat går direkt till Tobias rehabiliteringsstiftelse.

Här hittar du mer info om matchen och de båda laguppställningarna
https://www.moraik.se/artikel/9fsdajxac-33ni1/valkommen-till-en-match-for-tobias-forsberg

Leksand Superstars ser magin i detta och vill givetvis bidra till Tobias rehabilitering. Därav kommer vi storsatsa på detta evenemang då vi är övertygade om att det kommer locka många Leksingar att vilja se matchen på plats i Mora.

Vi har som mål att bidra till att fylla Jalas Arena till bredden och skapa en härlig inramning kring matchen, varför vi reserverat ca. 300 biljetter och i samarbete med Siljan Buss ordnat med fri busstransport till och från Mora, från Falun via Borlänge och Leksand.

Du betalar alltså endast för din matchbiljett, som alltså oavkortat går till Tobias Forsbergs stiftelse.

För att ytterligare stärka vår satsning på denna match och framför allt vårt stöd till Tobias Forsberg, har vi valt att gå in som huvudsponsorer för matchen, vilket bland annat innebär att vi kommer att vara presentatörer av C-Mores direktsändning. C-More kommer alltså att sända matchen likt en ordinarie matchsändning och kommer skänka samtliga intäkter av pay per view mm direkt till stiftelsen.

Men TV är endast för er som bor långt bort och inte har möjlighet att ta er till Jalas Arena. Hockey ses som bekant bäst, och kan bara upplevas live!

Vad kan bli bättre än att hänga på oss till Mora och Jalas Arena som uppvärmning inför kommande säsong och samtidigt ge ett ekonomiskt bidrag till vår krigarkung Tobias.

Tillsammans skapar vi en grym stämning och hyllar våra legendarer, idoler och Tobias.

Vi har reserverat sittplatssektioner på ena långsidan som vi kommer att göra till vår egen ståplats, detta för att ge så många som möjligt chansen att stå med oss i klacken, då vi har möjlighet att växa ut på sidan, samt att ge ett större bidrag till Tobias.

Det kommer alltså endast att kosta dig 150 kr för biljetten att hänga på oss tur och retur till Mora.

Det är principen först till kvarn som gäller!

HÄR KÖPER DU DIN BILJETT! 

Nu kör vi igång säsongen 19/20 med en match för livet och Tobias Forsbergs rehabilitering, häng på!

Hållplatser och tider för bussarna:
Falun (Resecentrum) : 11.45
Borlänge (Resecentrum) : 12.10
Djurås (Resecentrum) : 12.35
Insjön (R70 Hållplats Clas O) : 12.55
Leksand (Tegera Arena) : 13.05
Leksand (Leksand Strand) : 13.15
Rättvik (Resecentrum) : 13.40
Vikarbyn (Pizzerian) : 13.50 

Bild 1
  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.