Nyheter

Ladda ner vår app och köp kvalbiljetter före alla andra!

fredag, 01 mars 2019 12:37

Vi byter nu medlemssystem för att skapa bättre möjligheter att stärka servicen till dig som medlem. I och med övergången till nytt medlemssystem börjar vi använda oss av ett digitalt medlemskort för din
smartmobil, vilket innebär att vi kan kommunicera både snabbare och effektivare och öka utbudet av förmåner och dagsaktuella erbjudanden.

Vi vill uppmana dig som är medlem under säsongen 2018-2019 att ladda ner den aktuella appen så att både du och vi kan komma igång med de nya funktionerna och tjänsterna där du kan ta del av våra förmåner och erbjudanden samt förnya ditt medlemskap för kommande säsong.

Du som medlem kommer via appen ges tillgång till en unik länk till Leksands IF:s biljettsystem, vilket ger dig möjligheten till förtur att köpa biljetter till slutspelsserien och eventuellt play off och kvalspel.

Så här går det till:

Under vecka 10 kommer du att få ett sms och/eller ett mail med en länk för nedladdning av en app till din smartmobil med avsändare Leksand Superstars.

1. Klicka på länken, ladda ned appen.

2. Öppna appen och följ sedan instruktionerna.

3. För att logga in använder du ditt mobilnummer.

Som inloggad hittar du ditt digitala medlemskort och de förmåner och erbjudanden vi tillhandahåller, exempelvis länken till biljettsystemet. Du kan här själv se och ändra de uppgifter vi har om dig i systemet, du kan ändra ditt lösenord mm.

Om du i slutet av vecka 10 inte har fått något sms eller mail av oss beror detta högst troligt på att vi inte har korrekta uppgifter, eller helt saknar uppgift om mobilnummer eller mail. Vänligen kontakta oss på någon av kontaktuppgifterna nedan så att vi kan uppdatera aktuella uppgifter så du får länken och kan logga in.

Ditt medlemskap kommer sedan att förnyas i appen, där du kan betala ditt medlemskap direkt med betalkort, direktbank eller faktura, vilket kommer att bespara oss kostsamma utskick och minska miljöpåverkan.

Saknar du en smartmobil kan du komma åt medlemssystemet och ha koll på och ta del av förmåner och erbjudanden genom att logga in via en dator. För aktuella inloggningsuppgifter, vänligen kontakta oss på någon av kontaktuppgifterna nedan så löser vi det.

Vi har ambitionen att behålla våra fysiska medlemskort precis som tidgare som ett komplement, inte minst för dig som inte har en smartmobil, men också av rent nostalgiska skäl. En del av våra grundläggande förmåner och erbjudanden kommer fortsatt vara möjliga att nyttja med det fysiska medlemskortet, men de flesta kommer endast vara möjliga att nyttja genom appen och det digitala medlemskortet.

Har du frågor, eller om du behöver hjälp? Ring oss gärna på 0247-644 80 på vardagar mellan 08.30-10.30 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.