Nyheter

Halsdukens dag - alla till arenan!

tisdag, 18 december 2018 10:39

Vi var nere för räkning, vår form har varit usel och många har hånat oss. Det här är med andra ord ett läge som vi ÄLSKAR! Vi har gjort det förr och vi ska göra det igen: resa oss på nio - häng på nu när vinden vänder!

Den 26 december är det annandagshockey i Tegera Arena. Roger Melin är ny tränare i Leksands IF och vi gör nu den omstart som spelare såväl som supportrar verkar ha behövt. För nu vänder trenden, nu har domaren räknat till nio! Ta dig till arenan och var med när energin återvänder till Tegera Arena. Var med när läktarna kokar och poängen börjar trilla in på kontot igen! Som Martin Karlsson sa i en kvällstidningsintervju: det är vi mot världen. Det är nu vi knyter näven, nu kör vi! 

Det är på Halsdukens Dag på annandagen den 26/12 som det vänder! Ta dig till arenan och kom ihåg din halsduk eller köp en av våra på matchdagen! Vi har två gamla favoriter ("skullbits" och "leksandbandet") i lager samt vår nyhet "Skröplig". Halduskarna kommer att kosta 180 kr och du kan betala via swish, kort eller kontant. Du hittar oss bakom norra stå samt runt om i arenan från då att portarna slås upp två timmar innan matchen.
Alla ska ha en halsduk! 

Vi ses i arenan 26 december! 

Halsdukens dag vift4

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.