Nyheter

TÄVLING: Vinn en dag med herr- och damlaget!

tisdag, 13 november 2018 14:02

AVSLUTAD! 

 

Det har återigen blivit dags för vår populära tävling pricka summan, där du har möjligheten att vinna vårt högsta pris som innebär att du får spendera en hel matchdag tillsammans med laget.

Detta är något helt unikt och har bara getts möjlighet för ett par personer tidigare genom vår tävling Pricka Summan. Som vinnare ges du denna fantastiska möjlighet att få vara med om en upplevelse du aldrig glömmer där du får vara med laget under en hel matchdag.

Du får en inblick i arbetet med alla förberedelser och hjälpa materialaren, snacka med sportchef, tränare och peppa spelare. Du får höra snacket i omklädningsrummet och tugget i båset och på planen. Och bäst av allt, du får fira en eventuell vinst med laget, du är kort och gott en del av staben kring laget.

Dubbla chanser att hänga med Leksands A-lag! 

I just den här upplagan av tävlingen har vi möjligheten att erbjuda denna chans två gånger, vi kan säga att vi har två högsta vinster. En vinnare som får vara med herrlaget och en vinnare som får vara med damlaget, samma matchdag, nämligen lördag 19 januari 2019 då både herr- och damlag möter Modo hemma i Tegera Arena. Riktiga toppmatcher båda två och en härlig hockeydag! 

Så här gör du: 

Utöver de två högvinsterna har vi ytterligare fem fina vinster (se hela vinstlistan till höger) och dessa priser gömmer sig bakom sju olika belopp mellan 70 och 249. Du vinner genom att swisha rätt summa till 123 123 72 13, märk med "Pricka summan". Så ta nu chansen att vinna denna unika upplevelse!

Här nedan är den aktuella spelplanen med samtliga belopp, denna uppdateras här i nyheten kontinuerligt genom att vi markerar bort de belopp som någon annan prickat tidgare med rött. En grön ruta betyder att någon prickat rätt vinst. OBS! Den som träffar först är den som vinner priset. Träffar man rätt summa, men inte är först kommer man erbjudas pengarna tillbaka.

 AVSLUTAD! 

 Vi säger grattis till: 
Tobias Morell som prickat rätt och vunnit en dag med damlaget
Lars Madej som vunnit en Retromössa
Anonym som vunnit 2 biljetter till matchen den 12/1
Robin Trygg Laszlo som vunnit ett säsongskort till norra stå säsongen 2019-2020
Jim Hassleborg som vunnit en Åke Lassas-tavla
Peter Boisen som vunnit vår nya halsduk "Skröpliga" 
Sara Hansson som vunnit en dag med herrlaget 

Så här fungerar det:

* Vi väljer ut ett pris, (se vinstlistan till i anslutande faktaruta).

* Vi "hittar på" ett värde på vinsterna inom ett visst område som vi berättar för er, i detta fall någonstans mellan 70 och 249 kronor.

* Ni gissar vilket värdet är som vi hittat på och swishar in den summan till 123 123 72 13, till exempel så skickar ni in 143 kronor och skriver "Pricka summan" i meddelandefältet.

* Ni får ett sms där det antingen står att ni gissade fel, eller där det står att ni gissade rätt och därför får något av priserna i listan till höger som vinst. Bli inte oroliga om sms:en dröjer då svaren skickas manuellt, vilket kommer leda till att vi gör det någon gång per dag på arbetstid.

Vid vinst kontaktar vi dig även på telefon för att stämma av allt praktiskt kring hur du tar del av vinsten.

* Vi kommer kontinuerligt uppdatera den här nyheten med de summor som vi fått in gissningar på, men som inte har varit rätt. Det betyder att spannet kommer att minska hela tiden.

* Tävlingen pågår tills samtliga priser prickats in, dock längst t o m 21/1.

 

Simpelt, va? Med andra ord: bakom sex av numren mellan 70-249 döljer sig ett pris! Så skicka in era swishgissningar till 123 123 72 13 omedelbart.

Om det är något ni inte förstår så kan ni exempelvis kommentera denna artikel så svarar vi på frågorna så fort vi kan.

 

Lycka till!

VINSTER:

Förstavinst 1: En dag med herrlaget 19/1 LIF-Modo

Förstavinst 2: En dag med damlaget 19/1 LIF-Modo

Andravinst: Säsongskort ståplats säsongen 19/20

Tredjevinst: En tavla Leksandslegendarer (Åke Lassas)

Fjärdevinst: Matchbiljetter 2 st (LIF-Karlskoga 12/1 - fritt att välja mellan sitt- eller ståplats)

Femtevinst: En halsduk (ny Superstarsvariant)

Sjättevinst: Mössa, retro 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.