Nyheter

Lösbiljetter till bortamatcher + telefontider

fredag, 28 september 2018 15:31

Under föregående säsonger har vi vanligtvis administrerat biljetterna till bortastå när Leksand varit på bortaplan. Det kommer vi inte att göra i åtminstone inledningen av denna säsong. 

Det händer mycket bakom kulisserna i Leksand Superstars just nu, bland annat med en omorganisation och ett förberedande arbete inför framtiden (läs ordförande Niklas Niva Sjökvists text om detta genom att klicka här). Som ett led i detta har vi valt att inte administrera biljetterna till bortamatcher i inledningen av denna säsong. Vi hänvisar istället köp av bortabiljetter på andra arenor till respektive hemmalags webbplats/kansli tills vidare. 

Det är mycket möjligt att vi senare under säsongen kommer att administrera bortaståbiljetterna igen - och om det händer kommer vi givetvis att kommunicera ut det. 

En annan förändring är våra telefontider. Vi har valt att från och med nu ha telefontid mellan 08.30 och 10.30 på vardagar. Om du vill få kontakt med oss andra tider än det är du varmt välkommen att använda dig av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. istället. 

Vi ses på ståplats! 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.