Nyheter

Vinn hotellnatt och showkväll i Tällberg

torsdag, 27 september 2018 15:01

Vad gör du nu på lördag, har du inga planer? Vad sägs om provsmakning av öl i pop up-pubar, delikatessbuffé och en kvällsshow i Tällberg? I samarbete med Klockargårdens Hotell kan du som är medlem i Superstars vinna en utlottning av en showkväll och boendepaket till lördagens "Tällbergs Dryck & Deli" - eller köpa biljetter till rabatterade priser! 

Med start 12.00 nu på lördag 29/9 går Tällbergs Dryck & Deli av stapeln. Du som är medlem i Leksand Superstars har nu chansen att i en utlottning vinna dels 2 biljetter till showpaketet på kvällen (värde 695 kr styck) - eller 2 boendepaket, alltså övernattning (del i dubbelrum)+showpaket (värde 1 460 kr/st). Allt du behöver göra är att kommentera vår status om detta på vår Facebook-sida som du hittar här + att du så klart ska vara medlem i Leksand Superstars! Lycka till! 

OBS! Du måste ha fyllt 18 år för att kunna vara med och tävla! 

Vi drar två vinnare 12.00 på fredagen och för er som inte vinner men ändå vill gå kan vi erbjuda rabatt: medlemmar i Superstars får en rabatt på 250kr/person på boendepaketet och 100kr/person på showpaketet. Anmälan sker till Klockargårdens hotell - och kom ihåg att visa upp era medlemskort vid incheckning/uthämtning av biljetterna! Anmälan görs till Klockargårdens hotell: klockargarden.com, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. samt 0247-502 60 är deras kontaktuppgifter. 

Om du inte är medlem i Leksand Superstars så blir du det genom att swisha 365 kronor till 123 123 72 13 och skriver ditt personnummer i meddelandefältet - eller att du betalar samma summa till bankgiro 5642-2520 och skickar ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med dina personuppgifter. 


Givetvis ska ni veta vad det är ni tävlar om också - och de som är bäst på att förklara det är Klockargården själva. Så här skriver de om evenemanget:
  

 

Välkommen till premiären av Tällbergs Dryck och Deli!

En dag där vi lyfter fram Dalarnas lokala dryckeshantverk för att sedan på kvällen övergå till en riktig fest. Vi dukar fram en härlig delibuffé med regionala delikatesser. Medan du njuter av middagens smakupplevelser går, Dalarnas gladaste band, Tivoli Blå upp på scenen och showar loss.

Varmt välkommen till en dag och kväll med spännande smakupplevelser under trevliga former, i en fantastisk miljö, på ett sätt ni troligen aldrig upplevt tidigare! Du hittar flera biljettalternativ nedan.

Klockargårdens öl och dryckeshantverk (dagtid)

Prova på en annorlunda pubrunda där ni kan besöka ett flertal olika pop-up-pubar som byggs upp på Klockargården. Här kan ni köpa en provsmakning från ett bryggeri i en pub för att sedan fortsätta till nästa ”pub”. På väg mellan pubarna kan ni äta något lättare i Bagarstugan eller ta en lunch i restaurangen. Levande musik och eldar samt någon mer utställare inramar Klockargårdens gårdstun under dagen.

Provsmakningshäfte med 5 st kuponger säljs vid entrén samt i hotellets reception. Dessa kuponger används som enda betalningsmedel i pubarna och säljs för 100 kr. Köpta kuponger återlöses ej. Det går att köpa flera häften per person.

Show med Tivoli Blå och buffé med regionala delikatesser (kväll)

På kvällen slår vi upp portarna till Klockargårdens Kultursalong där bandet Tivoli Blå spelar och showar på stora scenen. Till underhållningen serveras en buffé med regionala delikatesser.

TIDER
12.00 - 19.00 Provsmakningar i våra Pop Up Pubar
19.00 - 24.00 Delikatessmiddag (buffé) och kvällens show med Tivoli Blå

VÅRA PUBAR
Dala Bryggeri
Sahlins Brygghus
Roomi
Walhöll Brygghus
Mora Bryggeri
Mjelga Hantverksbryggeri
Äppelbo Bryggeri
The Beer Factory

BOENDEPAKET 1 DYGN
Från 1.460 kr
Inkl entré till Klockargårdens öl- och dryckeshantverk, showbiljett Tivoli Blå, fördrink, delikatess/buffémiddag samt boende och frukost.

SHOWPAKET MED EVENT, TÄLLBERGS DRYCK & DELI
Pris: 695 kr
Inkl entré till Klockargårdens öl och dryckeshantverk (dagtid). Showpaket med fördrink (öl), delikatessbuffé, dessert och underhållning med Tivoli Blå.
Bokas via Visit Dalarna

ENTREBILJETT TILL EVENTET TÄLLBERGS DRYCK & DELI
Pris: 80 kr
Köps i hotellets reception eller vid eventets entré.

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.