Nyheter

Han är den nya klackledaren

torsdag, 20 september 2018 14:54

I våras valde Martin Jönslars-Eriksson att tacka för sig på stången (tack för alla suveräna insatser Martin). Det gör att en ny klackledare måste träda fram. Han som nu tar över stafettpinnen från Martin är ingen mindre än Fredrik Morin.

Vi ska presentera Fredrik lite närmare och även låta honom säga ett par ord. Men innan dess är det något som behöver poängteras. Att ta över som ny klackledare efter en rutinerad och jäkligt bra sådan som Martin var är INTE lätt. Ingen kan begära eller förvänta sig att Fredrik redan från start ska kliva upp på stången och leverera på samma sätt som Martin gjorde. Därför är det jäkligt viktigt att vi alla hjälps åt och att vi stöttar Fredrik, så att han blir varm i kläderna och växer in i sin nya roll. 

Med en ny klackledare på stången innebär det i inledningen ett ökat ansvar för ALLA på norra ståplats. Sjung lite extra, lyssna lite extra på instruktionerna, ta i mer än ni brukar och så vidare. Ha det i bakhuvudet inför matchen och när ni står där på norra nu i början av säsongen. Okej?

Nåväl - vem är då denna Fredrik?
– Det korta svaret är väl att jag är Fredrik, 22 år och uppväxt i Gagnef. Jag har haft hockeyintresset från födseln såsom så många andra och jag jobbar som takläggare om dagarna. 

Hur känns det att bli den nya klackledaren?
– Alltså, det är verkligen en ära att få kliva upp framför Sveriges i särklass bästa klack, så enkelt är det! 

Är du nervös? 
– Haha jo, jag skulle ljuga om jag påstod någonting annat. Det hör väl till att man är det en sån här gång.  

Finns det något som du skulle vilja hälsa alla som brukar stå på norra?
– Jag vill be alla som är där att verkligen ta ut sig, slit ut er! Nu är semestern över för denna gång och det kommer bli värt det!  

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.