Nyheter

Information inför play off

onsdag, 14 mars 2018 10:48

Nu står det klart att Leksands nästa steg i jakten på en SHL-plats är play off-spel. Där kommer man möta vinnaren i slutspelsserien i bäst av tre matcher. Här nedan hittar du all information du behöver. 

Leksand kan komma att möta Björklöven, Oskarshamn, AIK, Södertälje eller Almtuna. Pantern har än en teoretisk möjlighet att ta sig vidare, men det ser ut som ett långskott. Leksand kommer börja att spela hemma tisdagen den 20/3 och biljetter till den matchen släpps imorgon (torsdag) klockan 10.00 via den här länken.

Match två spelas på bortaplan torsdagen den 22/3. Som sagt vet vi i dagsläget inte vilka vi möter, därför kan vi inte gå ut med någon information kring när, var och hur biljetter till dessa matcher släpps. Men vet du med dig att du är intresserad av att åka med en buss från dalarna till denna match, OAVSETT motstånd, så vill vi att du anmäler dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Resan kan komma att kosta allt mellan 300-900 kronor beroende på motståndare och vi vill alltså bara att ni som tänker åka oavsett motstånd hör av er. 

En eventuell tredje match spelas på lördagen den 24/3. Mer information om biljetter till den matchen kommer när det blir klart om matchen spelas eller ej. 

Redaktionen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Bild 1
  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.