Nyheter

Slutspurten är här - bli medlem och ta del av våra förmåner!

onsdag, 31 januari 2018 09:25

Grundserien börjar så sakteliga närma sig sitt crescendo. Det innebär att vårt stöd blir allt viktigare för varje dag som går. Blir du medlem hos oss får du dessutom en hel del förmåner, bland annat förtur samt billigare biljetter.

Som medlem hos oss har du bland annat förtur på bortabiljetter samt subventionerade bussresor. På hemmaplan har du även billigare biljetter på hemmastå. Når vi sedan ett kval har du möjlighet att köpa kvalpaket för en billigare peng. Våra medlemsförmåner finner du på denna länk.

Utöver det får du även rabatterat pris på boende, så som exempelvis 20% rabatt på Leksand Strand. Nu har de även ett sportlovserbjudande där du får 30% rabatt när du bokar ett sportlovspaket på Leksand Strand. Det paketet inkluderar logi fyra nätter, 1-dagsentré till Leksandshallen samt avresestäd. Läs mer om deras sportlovserbjudande här!

Du blir medlem genom att swisha 365:- till 123 123 72 13 (uppge ditt personnummer) alternativt en inbetalning till bankgiro 5642-2520 (Skriv namn och personnummer i överföringen och kom ihåg att maila dina personuppgifter till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. som fullständig adress, namn och telefonnummer så att vi vet var vi ska skicka medlemskortet).

Vill du ha ditt medlemskap gratis till kommande säsong, och är medlem i år, kan du värva en medlem som ej var medlem säsongen 16/17. Läs mer om vår medlemsvärvarkampanj här

Ju större vi är, desto starkare blir vårt stöd till Leksands IF. Nu kör vi!

Redaktionen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.