Nyheter

Superhelgen 4-7 januari 2018

fredag, 22 september 2017 11:00

Vi gör det igen! Den 4-7 januari 2018 kommer vi, precis som förra säsongen, abonnera hela First Hotel i Tällberg och bjuda in leksingar till att spendera en helg i hockeynstecken tillsammans med oss. Bokningen öppnar den 27/9 klockan 12.00. 

Förra gången vi arrangerade Superhelgen så bestod den av två matcher, dels en på storbild och så en på plats i Tegera Arena. Denna gång är det endast en match, men vi utlovar ett fullspäckat schema med massor av olika aktiviteter under denna hockeyhelg. Trigger och Gene & Toni kommer stå för underhållningen i musikväg. Vi kommer inom kort gå ut med ett schema som kommer fyllas på ständigt fram tills dess att vi slår upp dörrarna. 

Priser
Medlem LSS vuxen: 1.995 kr (tors-sön)
Ej medlem LSS vuxen: 2.095 kr (tors-sön)
Barn 6-13 år: 750 kr (tors-sön)
Barn 0 - 5 år: 0 kr! (tors-sön) 

OBS! Som medlem i Leksand Superstars kommer du ha förtur fram till den första november. Du kan boka för fler personer i samma bokning, både medlemmar och icke medlemmar. Samtliga personer i bokningen går då för medlemspriset, kravet är dock att minst en person per rum som du bokar är medlem. Uppge alltid medlemsnummer på de personer du bokar så att bokningen kan verifiera medlemskapet.

Angivna priser är all inclusive!
Följande omfattas dock inte av all inclusive:
Middag torsdag kväll – köpes på plats.
Middag fredag kväll för de som ej går på matchen i Tegera – köpes på plats.
Matchbiljett ingår ej! (Köp här)
Spabehandlingar eller träningspass – köpes till på plats - se aktuella behandlingar, träningspass och öppettider här.
Drycker - köpes på plats

Rum
Ingen daglig städ ingår – rummet städas endast efter utcheckning.
Barn 0-5 år delar säng med vuxen.
Det finns 24 rum som har tre bäddar att tillgå, samt 10 rum där man kan ställa in en extrasäng. Vill ni bo tre personer i samma rum uppge då detta vid bokningen så styr hotellet er till lämpligt rum.
Om du av någon anledning behöver ha något husdjur med dig så erbjuder hotellet speciella djurrum, det finns fyra sådana rum att tillgå. Först till kvarn gäller. Prata med bokningen så hjälper de dig.

Boka
First Hotel Tällberg 0247-51200
Bokningen till evenemanget öppnar på torsdag den 27/9 kl. 12.00.
Uppge alltid vid bokning om du eller någon i ditt sällskap skall ha specialkost (allergier, vegetariskt alt. vegan)

Bra att veta:
Hotellet erbjuder endast kort eller kontant betalning, allt som finns att köpas till kan sättas upp på rummet för att slutbetalas vid utcheckning.
Inga kontanter kan tas ut på hotellet, ingen bankomat finns heller att tillgå i Tällberg, finns endast närmast i centrala Leksand eller Rättvik ca. 12 km från hotellet, så se till att ha kontanter med dig.
Att ta dig till hotellet är enkelt med såväl bil som tåg. Parkeringar finns att tillgå för de som vill ta bilen till hotellet. I övrigt har Tällberg en egen tågstation och det går att ta sig dit med såväl SJ som Tåg i Bergslagen. I området finns även Taxi Sverige (0247-147 00).
Vill du lämna hotellet finns givetvis massor av annat trevligt att göra i närområdet Leksand och Rättvik, som t ex. utförsåkning och längdskidor, bowling, bad och träning m. m. För mer information besök siljanturism.

Vi kan även erbjuda dig som företagare ett förmånligt deltagarpaket.
Vill du veta mer om vårt erbjudande vänligen kontakta:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Redaktionen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

Bild 1 Bild 2 Bild 3 Bild 4 Bild 5
  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.