Nyheter

Vinst idag genererade 10.000 kronor till damverksamheten

onsdag, 29 mars 2017 13:50

Inför säsongen startade vi en kampanj som vi kallade för Vinst idag, där företagare och privatpersoner kunde vara med och bidra till damverksamheten varje gång de vann en match. När säsongen nu summerades kunde vi lämna över en check på 10.000 kronor till damlaget.
- Det känns riktigt kul att kunna vara med och bidra till en verksamhet som behöver allt stöd de kan få, säger ordförande Martin Jönslars-Eriksson. 

Upplägget har sett ut som så att företag har kunnat lägga ett belopp för varje vinst laget tagit under säsongen, samtidigt har privatpersoner uppmanats att swisha in valfri summa till insamlingen. Totalt under säsongen tog laget 19 segrar och den slutgiltiga summan skrevs till 10.000 kronor. 
- Vi ville på något sätt vara med och bidra till damverksamheten och bestämde oss för att köra på det här konceptet. Det har fallit väl ut och vi siktar på att köra samma upplägg även nästa säsong och att beloppet är ännu större då, säger Jönslars-Eriksson. 
De företag som har varit med och bidragit under säsongen har varit Park Brothers, Komment och Borlänge Fjärr AB. 
- Vi vill rikta ett stort tack till dem och även till de privatpersoner som valt att stötta kampanjen. 

Redaktionen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Bild 1
  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.