Nyheter

Info om bussar och biljetter till MIK-LIF 24/3

torsdag, 16 mars 2017 15:19

Frågorna har varit många och nu börjar äntligen allt falla på plats kring biljetter och bussar till matcherna i Smidjegrav. Först ut är matchen fredagen den 24/3. Här nedan hittar du som vill dit all information du behöver.

Bussar
Det kommer att gå tre bussar till den här matchen. En från Falun via Rättivik, en från Borlänge via Djurås, Insjön och Leksand samt en buss som går lite tidigare än övriga som kommer gå från Falun via Borlänge, Djurås, Insjön och Leksand. Denna buss kommer att stanna till under drygt en timme i Leksand för en afterwork i Tegera Arena innan den rullar vidare mot Mora.

Dessa bussar kommer att släppas för bokning imorgon (fredag) klockan 13.00 här på vår sida. Vi kommer på förmiddagen imorgon skicka ut all information gällande tider och priser.

Våra medlemmar har förtur i ett dygn. På lördag 18/3 klockan 13.00 kan övriga köpa i mån av plats.

 

Lösbiljetter
Vi har blivit tilldelade 450 ståplatsbiljetter och av dom kommer 150 gå till bussarna, resterande biljetter kommer att säljas som lösbiljetter. Dessa släpps även dem klockan 13.00 imorgon.
Vi kommer då publicera en länk till Mora IKs biljettsystem där du kan köpa din biljett till bortastå. Även den länken kommer att släppas här på vår sida 13.00.

Så var på tårna imorgon, för vi ska fylla den sektion vi blivit tilldelade och sedan ska vi se till att Leksand får inleda med två raka hemmamatcher.


Kvalsupportrar
Vi har en hel del partners som är med och stöttar oss under de här kommande veckorna. Ni hittar dem här nedan.

Guld
I nyhet

Silver
Circle K Ludvika
Karl Hedin i Leksand
AK Riv och sanering AB
Dalafrakt

Brons
Olle Ollas Trafik * Ställningspoolen * Åkessons bilcenter * Leksands miljövård * Xbase AB * Borlänge Fjärr AB

Redaktionen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.