Nyheter

Hej MODO-supporter!

onsdag, 13 april 2016 00:00

Vi har full förståelse för att något av det sista ni vill ha är våra sympatier då vi säkert ses som syndabockar i era ögon, att det var vi som stal er plats i SHL.

Men tro på oss, är det några som vet exakt vad det är ni går igenom nu så är det vi Leksandssupportrar. Och även om det må vara en klen tröst i tung tid så vill vi ändå skicka er alla en tanke. För även om vi håller på olika lag och vi självklart gläds något oerhört över vår egen framgång så är vi alla medmänniskor, och vi lider med er i den vetskap om det helvete ni genomlider just nu.

Men hur tungt det än är och hur hopplöst det än känns, vill vi ändå uppmana samtliga Modosupportrar att knyta näven och komma igen. Det kommer alltid en morgondag och det är upp till er, var och en av er att avgöra hur bra eller dålig den dagen kommer att vara.
Vi hoppas att ni snabbt repar mod och hittar glädjen att kämpa för er klubb igen, de kommer att behöva er mer än någonsin. I Allsvenskan är publiken den viktigaste framgångsfaktorn, inte bara sportsligt med inramning mm utan även ekonomiskt. Där finns inga luckerativa TV-avtal, utan nu är det upp till marknadsavdelningen hos MODO och er supportrar hur klubbens ekonomi och dess sportsliga förutsättningar kommer att vara för framtiden.

Som ett gott råd på vägen, vis av erfarenhet, vill vi bara säga att supporterklubben är en av Modos viktigaste partners i den här kampen, om inte företrädarna för klubben förstår det måste ni supportrar göra dem införstådda med det. Det är oerhört viktigt att ni hittar ett bra samarbete där ni tillsammans jobbar för MODOS bästa.
MODO är en anrik klubb med en fantastisk historia, ta väl vara på de möjligheter ni har och vårda dem för att fortsätta skriva en fantastisk historia för framtiden.

Vi vill samtidigt passa på och be om ursäkt för de påhopp och de hån som ni fått ta från segerrusiga och revanchlystna Leksingar, det är alltid tråkigt, även om vi själva under resans gång fått utstå en hel del skit från alla möjliga håll och kanter, så även Modosupportrar. Det är en del av spelet bakom, så till viss del får man ta det för vad det är, men det är samtidigt oerhört viktigt att ändå vara ödmjuk även i framgång.

Om ni arbetar klokt och målmedvetet och så länge ni själva har tydliga mål och en stark vilja så kommer ni att lyckas. Fortsätt stå upp för erat MODO så kommer ni att komma tillbaka!

Från samtliga Leksandssupportrar har ni våra ödmjukaste sympatier och respekt, vi önskar er lycka till i denna tunga stund och den resa som ni nu ska göra.

Vi vet att det går!

Vänliga hälsningar
Leksand Superstars

Är du Leksing? Bli medlem i vår förening här. 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.