Nyheter

Uttalande från styrelsen

söndag, 23 november 2014 13:36

Efter lördagens hemmamatch mot HV71 uttalades via sociala medier ett dödshot mot HV71:s målvakt Gustaf Wesslaus närstående. Efter att vi undersökt ärendet har det framkommit att mannen som uttalade detta hot är medlem i Leksand Superstars och därför har styrelsen nu tagit beslutet att utesluta vederbörande som medlem, detta i enighet med föreningens stadgar och policy. 

Ända sedan föreningen Leksand Superstars grundades har vi arbetat för en positiv supporterkultur, att älska och inte hata. Vi tar starkt avstånd från alla former av hot, våldsamheter och annat dylikt både i och utanför hockeyarenorna. Vi kan som förening inte nu och aldrig i framtiden acceptera att en av våra medlemmar beter sig på det sätt som nu förekommit, och väljer därför att utesluta vederbörande person som medlem på obestämd tid.

Leksand Superstars har varit i kontakt med mannen som uttalade hotet och informerat honom om att han ej är välkommen som medlem hos oss längre. Han är djupt ångerfull och vill be alla om ursäkt för sitt agerande.

Leksand Superstars kommer att ta kontakt med både HV71 och Gustaf Wesslau, och framföra våra ursäkter för att en individ som sagt sig älska våra färger och stötta våra ideal har betett sig på detta vis.

Bara älska - aldrig hata.

Styrelsen Leksand Superstars
141123 Leksand

 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.