Nyheter

Mårts och Jönslars visar upp sina fantastiska kamouflageskills mot svart bakgrund. Mårts och Jönslars visar upp sina fantastiska kamouflageskills mot svart bakgrund.

Avsnitt 64 - Pär Mårts: Ketchupeffekten

måndag, 03 november 2014 14:55

SÅDÄRJA! Det är dags för avsnitt 64 och vår gäst är ingen mindre än Sveriges förbundskapten Pär Mårts! 

Precis som vi brukar så blandar vi högt och lågt och snacket med Mårts varierar från varför man alltid ska följa Tre Kronor till matlagning, människan bakom människan och att han påstår att han skulle besegra Sanny Lindström. Ni som är trogna lyssnare förstår nog i vad, ni andra får helt enkelt lyssna.

Vid sidan av detta släpper vi bland annat intressant fakta angående en domare (tack Tomas Kling, domarna.se), snackar om formtabellen i SHL senaste tio omgångarna och varför Pär Mårts är Pär för oss och inte Pelle. Vi surrar givetvis även om landskampen mot Ryssland och uppmanar er alla att köpa biljetter till den (helst ståplats). Klicka här för att läsa en artikel om Tre Kronors besök i Leksand denna vecka, vilket tider som gäller osv. 

Tack till Gulf i Sävsjö som sponsrar detta avsnittet - bensinmacken för leksingar i Småland! Ni hittar deras Facebooksida genom att klicka här, in och ge denna blåvita mack en like! I övrigt ett tack även till John Lundell och Benny Halvarsson, två privatpersoner som klivit in och sponsrat oss med summor som hjälper oss framåt. 

Som vanligt lyssnar ni via iTunes eller här nedan. RSS-feeden för er som inte använder iTunes är följande: http://www.superstars.nu/pod/feed/

Ladda ned avsnittet här. 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206