Video

Niva och Klingas podcast: avsnitt 55 - Världens bästa Karlsson

Leksands Superstars verksamhetsledare Martin Jönslars-Eriksson, samt informationansvarige Niklas Niva Sjökvist, har sedan säsongen 12/13 haft en podcast vid namn Niva och Klinga. I veckan satte de sig ned med Gabriel Karlsson och i samma veva som det hände hade Superstars skaffat en videokamera. 1+1=2...

I Niva och Klinga blandas högt med lågt men surret kretsar kring hockey i allmänhet och Leksands IF i synnerhet. Varje vecka intervjuas en eller flera personer som på något vis är relaterade till LIF. Bland de gäster som dykt upp i podcasten kan vi nämna Sanny Lindström, Fredrik Söderström, Tommy Salo med flera, samt ett antal spelare i LIF såsom Johan Ryno och Ryan Russell.

Denna vecka var det dags för avsnitt 55 och gäst var publikfavoriten, Borlängesonen och den före detta lagkaptenen Gabriel Karlsson. Snacket handlade om allt från hans avslutade karriär och badminton med Jensa Bergenström till falukorv och frågor inskickade av lyssnarna. I samband med detta var det även premiär för användandet av en videokamera, då LSS nyligen införskaffat en ny sådan.

Ni kan därför här nedanför se ett highlightklipp från podcasten med Gabbe. Om ni vill lyssna på hela avsnittet går ni till iTunes eller Niva och Klingas sida och lyssnar där. 


Redaktionen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Media

  1. Nyheter
  1. Nyheter
  1. Shop
  2. Tävling
http://superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.